Telefononi nga cdo numer fiks telefoni ne cdo vend te botes nepermjet kartes TELEBOTA.
 
Kudo qe te ndodheni, ne aeroport, ne stacion, ne hotel apo nga cdo telefon publik,
 
Ju mund te perdorni karten tone nderkombertare TELEBOTA per te kryer telefonaten.
 
Karta Jone TELEBOTA do te kurseje parate Tuaja dhe eshte shume me e leverdisshme.
 
Mund te flisni me te afermit Tuaj anembane botes me qetesi,
 
pa e pasur mendjen se sa po shpenzoni,
 
sepse me karten TELEBOTA Ju flisni me shume dhe paguani me pak.
 
 
 
 
 
Perdorimi eshte shume i thjeshte, mjafton te formoni si me poshte:
 
Numrin e aksesit: 0 801 567
PIN: xxx xxx xxx xxx
Numrin destinacion te ndjekur nga shenja #
 
Per cdo sqarim telefononi ne 251118,
sherbimi dhe ndihma per klientin.